|
Helstegte hjerter med katofler og agurkesalat
Ingredienser
2 svinehjerter
8 svesker
1 æble
30 g. margarine
½ tsk. salt
Peber
4 dl. vand |
3 spsk. mel
Vand
Kulør |
Fremgangsmåde
- 1. Rens hjerterne for årestammer og blod.
- 2. Fyld hjerterne med udblødte svesker og æblestykker.
- 3. Hold hjerterne sammen med kødnåle.
- 4. Brun margarinen i trykkogeren og brun hjerterne heri.
- 5. Tilsæt salt, peber og vand.
- 6. Tilbered trykkogeren til kogning. Trykkog i 30 min. Afkøl gryden.
- 7. Tag hjerterne op og jævn skyen.
- 8. Tilsæt kulør og smag til.
- 9. Skær hjerterne i skiver og server dem overhældt med sovs.
Server med råstegte kartofler og agurkesalat.
|