Pizza Opskriftsamling

Pizza med oksekød

Ingredienser

Bund:
400 g mel
1 tsk salt
3 spsk smør / margarine
50 g gær
3 dl vand

Tomatsauce:
2 mellemstore løg
3 dåser flåede tomater (noget af væsken hældes evt. fra, og tomaterne kan blendes)
Krydderier, som fx oregano, salt og peber

Fyld:
375 g oksekød

Fremgangsmåde

Bund:
1. Det hele blandes sammen.
2. Lad det hæve i ca. 20 minutter.
3. Bag det i ca. 20 minutter uden fyld.
4. Put fyld på, og bag igen i 20 minutter. (Grunden til at fyldet ikke må være på hele tiden, er selvfølgelig at det ikke må blive tørt!)

Tomatsauce:
1. Løgene svitses og de flåede tomater tilsættes og koges.
2. Krydderier tilsættes når saucen koger.
3. Lad det koge længe.

Fyld:
Oksekødet svitses, så det er godt brunt.

nov. 1999